·  TEL. 93 638 04 81 · EMAIL santoangel@santoangel.org
 · 

Activitats

Solidari


Projecte "Siguem Solidaris"

Des de fa tres anys els alumnes de 4t de l'ESO estan duent a terme un projecte anomenat "Siguem Solidaris" que consisteix en conèixer i col·laborar amb una ONG o entitat de Gavà, Viladecans o Castelldefels.

Per assolir aquest objectiu els alumnes treballen en equip i realitzen tot tipus de tasques que estan pautades a través d'una webquest (http://sites.google.com/site/santoangelsiguemsolidaris) com si fossin experts o especialistes en el tema.

Durant el primer trimestre els discents coneixen i col·laboren amb una entitat sense ànim de lucre o una ONG del seu barri i /o poble. Es posen en contacte amb ells, els visiten, els coneixen i munten una activitat conjuntament per ajudar-los econòmicament o bé amb algun tipus de projecte.

Durant el segon i tercer trimestre els alumnes creen la seva propia entitat. És per això que han de ser responsables personals de la parcel·la de feina encomenada que els correspongui (RRHH, màrquetig o tresoreria). Han d'elaborar la imatge corporativa: logotip, el web o merchandasing; han de crear els estatuts i l'acta fundacional de l'entitat i per acabar, han de preparar el finançament i per això aprenen a fer un balanç i un pressupost econòmic.

L'assinatura culmina amb la Nit Solidària i Graduació de 4t. En aquesta nit tan especial els alumnes exposen els quatre millors projectes del curs davant tot l'auditori: pares, família i professors. Per a què to surti perfectament han de preparar l'acte: les presentacions, les invitacions, discurs i guió de l'acte, decidir el menú del sopar o el protocol.